Stud Hattarvik

Velkommen til Denmark!

Omat knabstrupini olivat kyllästyneet elelemään Briteissä ja suorastaan vaativat päästä asumaan kotiseuduilleen Tanskaan (koska suomenhevosetkin olivat muuttaneet takaisin Suomeen!). Koska olen hevosenomistaja, joka ajattelee aina hevostensa parasta, ostin tilan Tanskasta, pakkasin muuttokuorman valmiiksi ja sen päälle kaikki 11 knabstrupiani. Perille päästyämme hevoset näyttivät oikein onnellisilta ja kotiutuivat alle aikayksikön. Ainoa murheeni oli ystäväni Emma (Alaska), joka oli jo hyvän tovin puhunut pilkullisten hevosten hankinnasta aina entisen tallinsa Ruudin polttamisen ja shetlanninponini Augustin kaappauksen välissä. Kaikeksi kauhukseni löysin kuin löysinkin Emman varustehuoneesta puuhailemasta valjakkovarusteiden parissa.

"Hej?" kysyin varovasti punapäältä, jonka mielenliikkeistä ei aina ota selvää.
"Moi! Ai sä tulit jo! Kato mitä mä toin! Nää kamat ja sit ton Roskan!" hihkui Emma iloinen hymy kasvoillaan.
"Niin minkä Roskan?" kysyin hieman pihalla tilanteesta.
"Ton ponitamman tuol pihal. Lykkäsin sen tohon isoimpaan tarhaan kun se näytti viihtyvän siinä." kuului Emman määrätietoinen vastaus.

Tarvitsin selvästi raitista ilmaa ja marssin ulos. Samalla näin syötävän suloisen pyöreän ja pilkullisen ponitamman, jonka lempinimi oli selvästikin äsken selvitetty Roska. Kävin tervehtimässä ponia ja samalla kuin huomaamattani huokaisin: Mitähän tästä vielä tulee?

Tervetuloa tutustumaan!      Mette (VRL-13589) & Alaska (VRL-06525)

03.03.2017

Alaskan kolme uutta hevosta saapui asuttamaan tallia; saanen ylpeänä esitellä jo monia ihastuttaneen Roskan sekä hevoskokoiset Hyrrän & Martan

01.03.2017

Meten hevoslauma muutti talliin!

27.02.2017

Ensimmäinen asukas Bonifaas v.d. Barend talliin.

26.02.2017

Alaska liittyi tallin ylläpitoon.

01.12.2016

Talli perustettu ja päivitetty.    Ylempi koristekuva © Nico Morgan
     Alempi koristekuva © Luvat on

ulkoasun suunnittelu & toteutus: Narie                  taustakuva © Nelson Loureno (lisenssi)                  virtuaalitalli // virtuaalihevonen

www.000webhost.com