Alku Asukkaat Esittely Toiminta Foorumi Email

Esittely - sivu remontissa!

Honey Hill Farm sijaitsee virtuaalisessa Englannissa.

Tallin päiväjärjestys

07.00 Aamuruuat
08.00 Hepat ulos, karsinoiden siivousta ym. tallitöitä, hevosten liikutusta
13.00 Päiväruuat
14.00 Hevosten liikutusta
19.00 Hepat sisään
20.00 Iltaruuat ja hiljaisuus talliin

Hevosten ruokinta

Tallialue


Itse tallialueelta löytyy kaikki tarvittava (ja vähän enemmänkin) hienoon hevosenpitoon ja kilpailuiden järjestämiseen.

Alueella on 4 tallia, 44 tarhaa (1-44), joista tarhat 2 ja 27 on mahdollista jakaa pienempiin osiin (A,B,C,D). Tarhat 1-18 on varattu tammoille, ja tarhat 27-44 oreille. Tarhat 19-25 ovat ruunien, nuorten hevosten ja tammojen käytössä. Tarha 27 on varattu lammaslaumalle.

Alueelta löytyy myös 40x60 metrin kokoinen kenttä ja samankokoinen maneesi. Kaksi pikkukenttää (20x40m) ovat erinomaisia kilpailujen verryttelyalueina tai valmennusten rauhalliseen järjestämiseen.

Alueelta löytyy myös 8 laidunta, joista kahdella on katos, sekä yksi iso lomalaidun (eri asia kuin kesälomalaitumet), jolta löytyy kaksi katosta.

Tallialueelta löytyvät myös tuikitarpeelliset lantala (L), konehalli (KH), rehuvarasto (R) ja kuivikevarasto (K).

Hoitajia, leiriläisiä, työntekijöitä ja muita tallilla kävijöitä varten on modernit ja ajanmukaiset sosiaalitilat (ST) uudessa kaksikerroksisessa rakennuksessa.


Tallit

Neljästä tallista löytyy kustakin 46 karsinaa (3x3m), 4 pesukarsinaa (PB) ja varustehuone (vihreä pohja).

Tallit 1 ja 2 on tarkoitettu oreille (1 nuoriso, 2 kilpahevoset) ja tallit 3 ja 4 tammoille (3 kilpahevoset, 4 nuoriso).

Tammojen nuorisotallissa karsinat 41-42, 43-44 ja 45-46 voidaan yhdistää suuriksi varsomiskarsinoiksi, joten siellä on normaalissa käytössä vain 41 karsinapaikkaa.

Lammaslauma asustaa talli 3.n karsinassa 46, joten se ei ole hevosten käytettävissä.


Ratsastusmahdollisuudet

LiibalaabaaHenkilökunta

Tallin omistaa Mette, joka työskentelee täysipäiväisesti tallilla. Mette on noin 35-vuotias vaaleahiuksinen nainen, ja vastaa lähes kaikista tallin asioista, niin hoitajista ja hoitohevosista kuin tunneistakin. Joskus korjaustöissä saattaa vilahtaa Meten mies, Jaakko, mutta Jaakolla on päivätyö tallin ulkopuolella, eikä hän ole kovin aktiivisesti mukana tallin arjessa. Tallilla pyörii Meten mukana enimmäkseen viikonloppuisin, mutta joskus arki-iltaisinkin Meten tyttäret, 5-vuotias Lilli ja 10-vuotias Sanna. Tytöt ovat innokkaita ratsastajia ja usein heidät näkeekin touhuilemassa pikkuponien kanssa, varsinkin, jos isommat hepat ovat tunneilla.Kuvat © Kata T., Ekaterina Druz, CFBSr, wilzite, Flickr,
Ulkoasu © M Layouts, Otsikkokuva © Myprofe (lisenssi), muokkaus Mette
{title}
{menu}
{content}
www.000webhost.com